maandag 17 september 2012

Stillevens

Tijd voor een nieuwe blog! Dit keer gaat hij over 'stillevens'.. Niet op een schilderij, maar in het echt! Het eerste 'stilleven' staat in de hal op een kastje.. Deze bestaat uit een oude lijst, een glazen pot met daarin een kaars, en 2 zelfgemaakte geurzakjes!


***

Het tweede 'stilleven' is op een glasplaat in de wc! Dit 'stilleven' bestaat uit een lijst, waarin ik een soort memobord heb gemaakt. Fyberfill, stof en lintjes, vastmaken en je hebt een leuk 'schilderijtje'! Voor de rest bestaat dit 'stilleven' uit een paar handdoekjes, een leuk mandje en een glazen geur potje!




Groetsz Joanne

woensdag 12 september 2012

Kaarsen

Het is weer eerder donker buiten, de lampen gaan aan.. En natuurlijk voor nog meer sfeer, kaarsen! In deze korte blog wil ik een foto met jullie delen.. Het is heel makkelijk om een eigen 'hoekje' te creëren! 2 grote glazen potten, (kan natuurlijk ook kleine) leuk touw of lint eromheen... een kaarsen in de potten, aansteken en klaar.. Heel simpel, goedkoop en vooral sfeervol! (:



dinsdag 11 september 2012

Doosjes

Dit keer een blog die eigenlijk al veel eerder geschreven had moeten worden, maar waar ik het gewoon te druk voor had! Tjaa,, dat krijg je als je weer naar school gaat & ook nog eens een nieuwe school, en een nieuwe opleiding! Inmiddels heb ik nu 2 lesdagen gehad, vorige week had ik introductieweek en afgelopen vrijdag had ik heerlijk een dagje vrij! Maar op die dag ben ik wel druk bezig geweest.. Wel leuk druk hoor. ;) K'heb samen met mijn collega (het woord collega gebruik ik wel vaak! ;)) leuke doosjes opgepimpd! We hebben zoveel dingen gehaald op de hobbybeurs dat we er wel een dag voor moesten gaan zitten, en nog hebben we ideeën te over.. Dus wie weet pakken we nog een keer een dagje!  -altijd gezellig&leuk!-  We hebben de doosjes gestempeld en beplakt.. En af en toe een lintje of touwtje erom.. We hebben ze een 'oude' uitstraling gegeven! Ook hebben we leuke zakjes gevouwen van karton en natuurlijk ook weer versierd.. Deze zijn leuk om theezakjes in te doen, altijd leuk om weg te geven!

De doosjes & zakjes zijn verkrijgbaar bij de Snoephorst in Staphorst.. 
- Een leuke winkel met veel soorten snoep, cadeautjes en nog veel meer! -



Tot de volgende keer!

Liefs Joanne

maandag 3 september 2012

Hobbybeurs

Afgelopen vrijdag ben ik met mijn collega naar de hobbybeurs in Zwolle geweest! Het was geweldig leuk!(: We hebben veel leuke ideeën opgedaan! Wat een mooie dingen zagen we daar! Je handen beginnen spontaan te kriebelen bij al dat leuks, je krijgt gewoon zin om weer aan de slag te gaan! En natuurlijk hebben we flink inkopen gedaan.. Genoeg om weer een hele tijd vooruit te kunnen. ;) 

Ook hebben we een workshop gevolgd,, een klein canvas doekje omtoveren tot schilderijtje! Heel erg makkelijk om te doen, en ook nog eens heel erg leuk! K'heb het schilderijtje een mooi plekje gegeven op mijn kamer.. Ik ga er vast nog eens eentje maken! (:




Een groet van Joanne