dinsdag 27 november 2012

Pinterest

Pas had ik het over we heart it. Nu een blog over pinterest. Een site die ook heel veel leuke plaatjes heeft over van alles en nog wat. Een site vol inspiratie! Ook hier heb ik een account aangemaakt en al behoorlijk wat plaatjes opgeslagen. Hieronder volgens foto's van cupcakjes en lollypops die versierd zijn met marsepein. Ze zijn zoooo leuk! Jammer om ze op te eten... Ik krijg nu wel heel veel zin om ook weer eens te gaan bakken en misschien ook een poging doen om cupcakjes te versieren met marsepein! Ze zijn ook erg leuk om met een verjaardag aan de visite te geven.. Leuk op een schaal of op een etagere! 

Mmmmm..

Lollipops die versierd zijn met marsepein..

En prachtige cupcakes..


 


& zoals jullie misschien al wel gezien hebben, heb ik mijn blog een nieuwe look gegeven.. Misschien dat er nog wel wat aan veranderd gaat worden, maar dan merken jullie het wel! (:


Tot de volgende keer!

Groetsz Joanne

zaterdag 24 november 2012

2411'12

Hier even een snel blogje van mij. Vind het zelf erg jammer dat ik niet meer tijd heb om zoveel te bloggen, maar ik zal toch als het even kan elke week proberen mijn blog bij te houden! Ook bekijk ik natuurlijk andere blogs en zal zo hier en daar een reactie geven om toch in de blogwereld te blijven! ;) En waar ik helemaal blij van word, is dat ik telkens een paar nieuwe volgers erbij krijg! Welkom allemaal, en leuk dat jullie mij willen volgen! En natuurlijk is het ook erg leuk om jullie reacties te lezen, geweldig :).. Alleen daarom al zou ik niet willen stoppen met bloggen! Ik heb nog genoeg ideeën in mijn hoofd die ik graag met jullie wil delen! Dus hopelijk tot snel.. (:

Fijn weekend!

Groetsz Joanne



Toch nog iets om te laten zien wat ik gemaakt heb,, (al een heel poos terug maar dat geeft niet!) Deze hanger bestaat uit 3 hartjes, en 2 belletjes, staat erg leuk aan de deur of aan de muur! Ik heb ze m'n zusje op verjaardag gegeven en zij heeft ze nu op haar slaapkamerdeur! (:

woensdag 14 november 2012

weheartit

Dit keer geen blog met iets wat ik gemaakt heb, maar wel met een site waar ik de laatste tijd veel leuke dingen van haal! En deze site heet: www.weheartit.com - een site boordevol leuke plaatjes, over vanalles en nog wat. Typ een woord in en je bent er bijna zeker van dat je plaatjes te zien krijgt. En als je een account aanmaakt kun je deze plaatjes ook nog in verschillende mappen opslaan. Een van mijn mappen is natuurlijk Interieur. Hieronder laat ik enkele plaatjes zien die ik gevonden heb op weheartit.com! Een site waar je inspiratie op kunt doen. (:








Nu ik wat plaatjes heb toegevoegd zie ik dat het bijna allemaal witte interieurs zijn, maar dat geeft niet, wit geeft namelijk een heerlijk fris gevoel en laat de ruimte groter lijken. Dit zijn nog niet alle plaatjes die ik heb maar het zijn er teveel om in 1 keer te laten zien, dus wie weet laat ik er nog wel eens een paar zien, maar je kunt natuurlijk ook altijd zelf kijken! (:


Groetjes Joanne en tot de volgende keer..

maandag 5 november 2012

Etaleren + traktatie

Wat heb ik een creatief dagje achter de rug. Helemaal leuk natuurlijk..(: Vandaag op school hadden we etaleren, samen met een klasgenoot mochten we een etalage maken. Wel moesten we rekening houden dat het een jeans etalage moest worden! Het was erg leuk om te doen en uit te proberen, donderdag gaan we de etalage nog een keer maken, maar dan met enkele veranderingen en met echt alle details, vandaag was het oefenen. Hieronder de foto van de door ons gemaakte etalage op het Cibap!


Maar dit is nog niet alles wat ik vandaag gemaakt heb, want jaaa.. mijn kleine zusje word morgen alweer 5 jaar, en ze wil wel heel graag trakteren op school. Dus grote zus is maar even voor haar aan de slag gegaan. Allemaal cupcakjes  (niet zelfgemaakt hoor ;)) en daarop een witte spekbal, een een paddenstoel. En natuurlijk een vlaggetje aan een stokje! Mijn zusje kan morgen als een trotse prinses de klas rondgaan!



Tot de volgende keer!

Groetsz Joanne