dinsdag 26 maart 2013

School

Hoihoi, 

Vandaag ben ik weer een dagje naar school geweest, deze week en volgende week zijn de inlever weken dus ben ik lekker druk met verslagen! Maar het is gelukkig allemaal wel leuk om te doen en nog leuker is om dingen af te strepen.. ;) Vandaag heb ik mijn wandbekleding verslag afgerond. Deze moesten we voor Kleur- en interieur maken. In het verslag vind je allemaal soorten behang (vinyl, rauhfaser, simplex, duplex enz.) Ook moesten we hiervan stalen hebben, dus ben ik samen met een klasgenoot een middagje naar de kwantum en de praxis geweest om allerlei soorten behang mee te nemen! We kwamen met een hele stapel terug, genoeg voor ons verslag en we hebben nog erg veel over.. ;p En zie hieronder het resultaat van mijn verslag, ingebonden met touw en in de vorm van een label..



Groeten van Joanne




zaterdag 16 maart 2013

Koffers

Hier alweer een blogje van mij, ik moest gewoon deze prachtige koffers met jullie delen! Sinds vandaag zijn ze van mij.. Ik ben er super blij mee, en krijg helemaal zin om mijn slaapkamer te restylen! (: De koffers heb ik via marktplaats goedkoop op de kop getikt, en ze zijn lekker oud, maar wel mooi oud! ;) Oud maar goud om maar zo te zeggen.. Wie zal ze gebruikt hebben, waar hebben ze gestaan, achter deze koffers zit vast een hele geschiedenis, heerlijk om daar over na te denken ;)



Groetz,   Joanne

vrijdag 15 maart 2013

Weer een blog van mij..

Beste volgers/mede-bloggers,

Ik ben weer terug van 'weggeweest'!
Ik zal weer proberen om zo af en toe een blog te laten verschijnen, maar de laatste tijd kwam ik er gewoon niet aan toe, druk met school en andere dingen om maar zo te zeggen. Maar mijn handen zijn ondertussen zeker niet stil geweest, en ik heb dan ook veel dingen gemaakt de afgelopen tijd. Ik hoorde zo af en toe: 'waar blijven je blogs?' Sorry, ik had het gewoon te druk ;) Wel leuk om dat te horen natuurlijk, dat je blogs 'gemist' worden! (: Daarom ga ik mijn best weer doen om dingen te delen met jullie!

Hieronder foto's van mij die ik gemaakt heb tijdens fotograferen op school! (: Ze zijn gemaakt bij interieurwinkel Nibourgh interieurs in Zwolle!








Hopelijk tot snel, want ik ben zeker van plan om het bloggen weer op te pakken! :)

Fijn weekend!

Een groet van Joanne